woensdag 3 oktober 2007

Slory maakt wellicht eerder rentree bij Feyenoord

Andwele Slory
Andwéle Slory maakt mogelijk eerder dan aanvankelijk verwacht werd zijn rentree bij Feyenoord. Het herstel van de breuk in zijn middenvoetsbeentje verloopt vooralsnog voorspoedig, waardoor hij zich weer voorzichtig aan het melden is op het trainingscomplex van de Rotterdammers.
"Binnen drie tot vier weken hoop ik weer mee te kunnen spelen. Ik loop voor op schema, het herstel gaat heel voorspoedig", aldus Slory tegenover De Telegraaf. Naast de rappe rechtsbuiten kan de ploeg van trainer Bert van Marwijk ook weer rekenen op Kevin Hofland en Theo Lucius. Het tweetal was licht geblesseerd, maar inmiddels weer herstelt.

Lee maakt debuut bij winnende beloftes Feyenoord

Chun-Soo Lee heeft maandagavond zijn debuut gemaakt in het shirt van Feyenoord. Bij een winnend Jong Feyenoord mocht Lee 45 minuten meespelen. Tegen MVV werd het 1-3, waarbij de doelpunten voor de Rotterdammers van de schoenen kwamen van Jacob Lensky, Georginio Wijnaldum en Kevin Wattamaleo.
Feyenoord plukte Lee deze zomer weg van Ulsan Hyundai, maar kon hem pas een week geleden presenteren aan het publiek. De oorzaak hiervan was dat de papieren van de Zuid-Koreaan niet in orde waren. De 26-jarige aanvaller vertrok op vrij jonge leeftijd naar Spanje, maar slaagde daar niet. De 75-voudig international faalde bij Real Sociedad en ook op huurbasis bij Numancia ging het niet zoals gewenst. Hierna trok hij terug naar naar Korea, waarna hij via Ulsan dus bij Feyenoord belandde.